Antik

Vem Betalar Flyttstädning Vid Dödsfall

Från värdering till försäljning, från juridisk rådgivning till flytt, vi är här för att hjälpa dig genom varje steg. Du kommer att bli behandlad som en medlem av familjen. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Vi är engagerade i att se till att du är nöjd. Nordjouren vill tacka dig för ditt val av oss som din fastighetsförvaltningspartner i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Kan Barn Ärva Sina Föräldrars Skulder

Att förvalta ett dödsbo är en svår och känslomässig process. Välj oss för att hantera din dödsbo i Göteborg så kan du vara säker på att information hanteras med omsorg och respekt.
Kan Barn Ärva Sina Föräldrars Skulder
Hur Mycket Kostar Det Att Tömma Och Städa Ett Dödsbo

Hur Mycket Kostar Det Att Tömma Och Städa Ett Dödsbo

Det är viktigt för oss att vi erbjuder de bästa möjliga lösningarna. Vi har ett nära samarbete med några av Göteborgs bästa fastighetsjuridiska experter för att säkerställa att allt går enligt lag och så smidigt som möjligt.

Måste Man Betala Dödsboets Räkningar

Vi kan då erbjuda dig den bästa lösningen. Vi värdesätter din integritet.
Till Vårdboende
Till Vårdboende
Vår kvalitet är mer än ett löfte. Nordjouren består av ett trevligt, tillmötesgående team som är dedikerade till att möta dina fastighetsbehov i Göteborg.
Stadskulturarv
Vår tjänst i Göteborg omfattar allt från juridisk assistans till försäljning och flytt av egendom. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

Frequently Asked Questions

Man kan välja att värdera hela bohaget som en post i bouppteckningen. Om lösöre redovisas separat brukar det oftast vara något av högre värde, exempelvis dyrare möbler, musikinstrument och smycken. Bohag som nämnts i testamente, gåvobrev eller äktenskapsförord ska inte tas med.

Om den avlidne var bosatt i Sverige vid sin död, är dödsboet obegränsat skattskyldig i Sverige. Det innebär att även inkomster från utlandet ska redovisas i deklarationen, till exempel pension från ett annat land.

När bouppteckningen väl är registrerad hos Skatteverket ska tillgångarna fördelas mellan dödsbodelägarna vilket görs genom ett arvskifte. Det har ingen betydelse om ni säljer fastigheten genom dödsboet eller efter att ni har skiftat arvet då ni oavsett måste betala vinstskatt för fastigheten när den väl sålts.

Pris för tömning av dödsbo ligger på 690 kr per timme.

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.