Kullaviks Hamn

Vad Som Ska

Vi finns här när du behöver oss. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad tjänster som täcker allt du behöver för att förvalta ett dödsbo i Göteborg. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Vårt engagemang för kvalitet och kundservice bygger långvariga relationer. Vår tillgänglighet och support gör att du alltid kan nå oss när du har frågor eller behöver hjälp med ditt dödsbo i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Göteborgsdialekt

När du jobbar hos oss på ditt dödsbo i Göteborg kan du förvänta dig en öppen och rak kommunikation från början till slut. Från packning till transport av din fastighet, vi sköter allt så att du inte behöver oroa dig för någonting.
Göteborgsdialekt
Telefon

Telefon

Vi kan ge en mer personlig service tack vare vår lokala närvaro. Då kan vi erbjuda den bästa lösningen.

Hur Länge Kan Ett Dödsbo Hyra En Lägenhet

Vår professionella support och vägledning kommer aldrig att lämna dig ensam. För att vi ska kunna erbjuda den mest lämpliga lösningen inleds varje projekt med en noggrann utvärdering av din fastighet i Göteborg.
Gratis Offert
Gratis Offert
Vi är din enda kontaktpunkt från början till slut. Ingen gillar oväntade överraskningar när det kommer till kostnader.
Från Mäklarsamförbundets
När du väljer att arbeta med oss ​​på din Göteborgsfastighet väljer du en partner du kan lita på under hela processen. Vi ser fram emot att stötta och arbeta med dig under denna viktiga tid i ditt liv.

Frequently Asked Questions

Tillgångar kan vara till exempel pengar, aktier, fonder, bostad och lösöre som möbler, bil, smycken.

Pengar på bankkonton kan vara giftorättsgods och ska i så fall ingå i bodelningen, om det inte är så att något gör att pengarna är enskild egendom. Att endast en av makarna står på kontot ändrar inte faktum att pengarna på kontot fortfarande kan vara giftorättsgods.

Dödsbodelägarna är de som har rätt att få gå in i ett dödsbo och är även de som har rätt till arv. Dödsbodelägare är alltså den avlidnes legala arvingar samt eventuella universella testamentstagare. Utgångspunkten är att dödsboet företräds av dödsbodelägarna gemensamt.

Vad gäller bostad (fastighet och bostadsrätt, inte hyresrätt) så kan den nya ägaren inte få tillträde förrän bouppteckningen är klar och registrerad hos Skatteverket. Däremot är det möjligt att tömma bostaden och lägga ut den för försäljning innan bouppteckningen är registrerad.

Du ärver inte skulder Du ärver alltså aldrig skulder.