tömning dödsbo göteborg

Till Vårdboende

Vi hanterar dem med omsorg. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. För att diskutera din Göteborgsfastighet med en av våra vänliga, kunniga teammedlemmar vid lämplig tidpunkt, boka en tid.
Med vår mångåriga kunskap, team av professionella och engagemang för kunderna ser vi till att fastighetsförvaltningsprocessen är så smidig som den kan bli. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Kan Barn Ärva Sina Föräldrars Skulder

Oavsett storlek eller komplexitet kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. Vi samarbetar med de främsta juridiska experterna i Göteborgs fastigheter för att se till att allt går smidigt och enligt lagarna.
Kan Barn Ärva Sina Föräldrars Skulder
Vem Betalar Flyttstädning Vid Dödsfall

Vem Betalar Flyttstädning Vid Dödsfall

Kvalitet behöver inte vara dyrt. Vi respekterar din integritet.

Hur Värderar Man En Bil Vid Bouppteckning

Vi strävar efter perfektion i allt vi gör. Varje egendom är unik.
Flyttstäd Göteborg
Flyttstäd Göteborg
Vårt effektiva arbetsflöde och snabba svar säkerställer att din egendom hanteras effektivt utan att kompromissa med kvaliteten. Du har kommit till ett bra ställe om du behöver hjälp med att sälja en fastighet i ett dödsbo.
Hur Mycket Kostar Det Att Tömma Och Städa Ett Dödsbo
Frågor? Är du oroad? Vi är här för att hjälpa. Om du är redo att komma igång kan vi hjälpa dig.

Frequently Asked Questions

Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.

Uppsägningstiden för ett dödsbo regleras i §5. Där står att inom en månad från dödsfallet har ett dödsbo rätt att säga upp ett hyresavtal att upphöra att gälla tidigast en månad efter uppsägningen. Regeln ger alltså dödsboet en rätt att säga upp avtalet med kortare uppsägningstid än normalfallet, som är tre månader.

Du får inte tömma ett dödsbo innan bouppteckning. Du får inte sälja, ta eller slänga något och det gäller även om alla arvingar är överens. Det är dödsboet som äger egendomen och att ta något skulle därför kunna räknas som stöld.

- Tillgångar/skulder; de skulder och tillgångar som fanns på dödsdagen ska antecknas i bouppteckningen. Så som bankkonton, värdepapper, hyror, skatteskulder m.m. Dessa ska som huvudregel tas upp till marknadsvärdet, ett undantag är fastigheter som får tas

Innan arvingarna kan fördela arvet efter den avlidne måste det först ske en värdering av dödsboet genom en bouppteckning. För att något inte ska räknas som bedrägeri eller förskingring bör ingen av arvingarna ta saker eller sälja egendom från dödsboet innan bouppteckningen är klar.