Tar

Vi tror på transparens. Vårt team kommer att finnas där för att guida dig genom processen när du är förberedd. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Behöver du något speciellt eller annorlunda? Vi är flexibla och kan anpassa våra tjänster för att matcha din unika fastighet i Göteborg. Du kan få förstklassiga tjänster till överkomliga priser med våra fastighetstjänster i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Dig

Vår erfarenhet och omsorg kommer att säkerställa att du förblir säker under hela processen. Inga förseningar, bara resultat.
Dig
Arv

Arv

Vi arbetar outtröttligt för att möta och överträffa dina förväntningar gällande din dödsbo i Göteborg. Kostnader är något som ingen vill bli förvånad över.

Kan Man Slänga Gamla Deklarationer

Vårt engagemang för kvalitet och kundservice bygger långvariga relationer. Vår tillgänglighet och support gör att du alltid kan nå oss när du har frågor eller behöver hjälp med ditt dödsbo i Göteborg.
Värdering
Värdering
Vår professionella support och vägledning kommer aldrig att lämna dig ensam. För att vi ska kunna erbjuda den mest lämpliga lösningen inleds varje projekt med en noggrann utvärdering av din fastighet i Göteborg.
Dödsbabs
Vi finns här när du behöver oss. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad tjänster som täcker allt du behöver för att förvalta ett dödsbo i Göteborg.

Frequently Asked Questions

Tillgångar kan vara till exempel pengar, aktier, fonder, bostad och lösöre som möbler, bil, smycken.

Pengar på bankkonton kan vara giftorättsgods och ska i så fall ingå i bodelningen, om det inte är så att något gör att pengarna är enskild egendom. Att endast en av makarna står på kontot ändrar inte faktum att pengarna på kontot fortfarande kan vara giftorättsgods.

Dödsbodelägarna är de som har rätt att få gå in i ett dödsbo och är även de som har rätt till arv. Dödsbodelägare är alltså den avlidnes legala arvingar samt eventuella universella testamentstagare. Utgångspunkten är att dödsboet företräds av dödsbodelägarna gemensamt.

Vad gäller bostad (fastighet och bostadsrätt, inte hyresrätt) så kan den nya ägaren inte få tillträde förrän bouppteckningen är klar och registrerad hos Skatteverket. Däremot är det möjligt att tömma bostaden och lägga ut den för försäljning innan bouppteckningen är registrerad.

Du ärver inte skulder Du ärver alltså aldrig skulder.