Skrotbil

Städ

När du är redo att påbörja processen finns vi här för att hjälpa dig. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Om du vill navigera i komplexiteten hos en fastighet i Göteborg behöver du en partner som du kan lita på.
Din tillfredsställelse är högsta prioritet för oss. Varje fastighet är unik och därför erbjuder vi individuell rådgivning för att på djupet förstå din fastighet i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Hur Lång Tid Tar Det Mellan Bouppteckning Och Arvskifte

Du kommer att känna dig som en del av familjen Nordjouren. Vi kommer att göra allt vi kan för att överträffa dina förväntningar när det gäller din fastighet i Göteborg.
Hur Lång Tid Tar Det Mellan Bouppteckning Och Arvskifte
Brännö

Brännö

Nordjouren har ett team av välkomnande och trevliga medarbetare som är måna om dina krav när det gäller dödsbo i Göteborg. Vi klarar alla uppdrag, oavsett hur stora som små.

Vad Sätter Man För Värde På Bohag Vid Bouppteckning

Våra innovativa arbetsflöden och innovativa metoder gör det enklare än någonsin att förvalta en fastighet i Göteborg. Vi tillhandahåller en förpliktande kostnadsfri konsultation för att diskutera den fastighet du är intresserad av att köpa eller sälja i Göteborg.
Köper Dödsbo Göteborg
Köper Dödsbo Göteborg
För oss är din tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi har därför noggrant utformat våra processer för att sköta allt till högsta möjliga standard inom fastigheter belägna i Göteborg.
Måste Barn Betala Föräldrars Begravning
Allt vi gör är baserat på ärlighet och fullständig transparens. Vi finns här för dig.

Frequently Asked Questions

Du kan betala dödsboets löpande räkningar upp till åtta månader, digitalt eller med betaltjänst via kuvertgiro. Om bouppteckningen är registrerad och stämplad hos Skatteverket tidigare än så upphör betaltjänsten i samband med detta.

Kan en förälder ge bort all egendom före sin död för att göra bröstarvingar arvlösa? Nej, en förälder kan inte ge bort all sin egendom i gåva för att på så sätt göra ett barn arvlöst och hindra att arvingen får laglotten. Barnen kan kräva att få sin laglott av gåvotagaren.

Exempel på fel i bouppteckningen kan vara att alla dödsbodelägare inte blivit kallade till förrättningen, att vissa tillgångar värderats felaktigt, att vissa skulder inte uppdagats med mera. Vid sådana fel krävs vanligtvis en tilläggsbouppteckning, där man får göra om själva processen.

Vad kostar en bouppteckning? Baskostnaden för en enklare bouppteckning hos en begravningsbyrå, jurist eller bank är ungefär 5 000 - 6 000:-. Till det läggs oftast en kostnad i form av arbetstid (mellan 500-1 500:- per tim). Tidsåtgången är i första hand kopplad till hur många personer inblandade i arvet.