Dödskällan

Och Erbjuder

Vi hanterar dem med omsorg. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. För att diskutera din Göteborgsfastighet med en av våra vänliga, kunniga teammedlemmar vid lämplig tidpunkt, boka en tid.
Oavsett storlek eller komplexitet kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. Vi samarbetar med de främsta juridiska experterna i Göteborgs fastigheter för att se till att allt går smidigt och enligt lagarna.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Göteborg

Processen att förvalta en egendom kan vara känslomässigt dränerande och komplex. Vi har ett professionellt team som är redo att hjälpa dig i alla frågor som rör dödsbon.
Göteborg
Mer

Mer

Det finns inget värre än oväntade anklagelser. Vår lokala närvaro gör att vi kan erbjuda en personlig touch som andra inte kan matcha.

Boka Gratis Hembesök

Kvalitet behöver inte vara dyrt. Vi respekterar din integritet.
Direktpress
Direktpress
Med vår mångåriga kunskap, team av professionella och engagemang för kunderna ser vi till att fastighetsförvaltningsprocessen är så smidig som den kan bli. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.
Hur Betalar Man Räkningar Från Ett Dödsbo
Vi behandlar varje egendom med största integritet och konfidentialitet. Vill du ha något speciellt, eller är det bara lite annorlunda? Vi kan anpassa vår tjänst för att passa din unika Göteborgsgård.

Frequently Asked Questions

Vad gäller bostad (fastighet och bostadsrätt, inte hyresrätt) så kan den nya ägaren inte få tillträde förrän bouppteckningen är klar och registrerad hos Skatteverket. Däremot är det möjligt att tömma bostaden och lägga ut den för försäljning innan bouppteckningen är registrerad.

Du ärver inte skulder Du ärver alltså aldrig skulder.

För att arv ska betalas ut behöver du en arvskifteshandling Om det endast är du som är dödsbodelägare behöver du inte göra något arvskifte. Tillgångarna övergår då direkt till dig när bouppteckningen har registrerats hos Skatteverket. Vid ett enmansdödsbo räcker det alltså med att bara göra en bouppteckning.

Vi kan hämta möbler samt flyttkartonger med glas/porslin, husgeråd, böcker, el-artiklar, leksaker och tavlor som packats för att klara av frakt (se nedan våra rekommendationer för packning och sortering). Vi kan även hämta större mängder kläder och textil och tar även emot dödsbon.