Dödsbabs

Utfört Arbete

Vårt mål är att möta dina förväntningar och gå utöver dem gällande din Göteborgsfastighet. Vi förstår att det finns kulturella nyanser och skillnader som kan påverka hanteringen av ett dödsbo i Göteborg. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Vi är stolta över våra sortimentstjänster som täcker alla krav för att förvalta ett dödsbo i Göteborg. Vi kan tillhandahålla ett brett utbud av tjänster till dig i Göteborg genom våra partners.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Bilskrotning

Vi är din vän och partner när det är dags att förvalta dödsbo i Göteborg. Varje fastighet är unik och det kräver en skräddarsydd lösning.
Bilskrotning
Medborgarskap

Medborgarskap

Nordjourens team består av tillmötesgående och trevlig personal som verkligen bryr sig om dina behov när det kommer till dödsbo i Göteborg. Våra tjänster är tillgängliga till konkurrenskraftiga priser, så att du kan njuta av förstklassig kvalitet utan att spendera en förmögenhet.

Västra Götaland

Varje egendom behandlas med absolut konfidentialitet och integritet. Nordjourens säkerhet är vår högsta prioritet.
Dödsfall
Dödsfall
Nordjouren är mån om miljön och vi gör allt för att en fastighet i Göteborg ska skötas på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Vi kan då bättre förstå dina behov och önskemål, så att vi kan ge bästa möjliga service.
Auktoriserad Bilskrot
Från värdering till försäljning, från juridisk rådgivning till flytt, vi är här för att hjälpa dig genom varje steg. Du kommer att bli behandlad som en medlem av familjen.

Frequently Asked Questions

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.

Dödsboets delägare beslutar i regel gemensamt om dödsboets ärenden. Om dödsboets delägare så vill kan de emellertid ge en person fullmakt att sköta dödsboets bankärenden. Du kan använda vidstående fullmaktsmodell för ändamålet. Dödsboets kontor eller vår kundtjänst kan ge ytterligare information.

Du kan betala dödsboets löpande räkningar upp till åtta månader, digitalt eller med betaltjänst via kuvertgiro. Om bouppteckningen är registrerad och stämplad hos Skatteverket tidigare än så upphör betaltjänsten i samband med detta.

Kan en förälder ge bort all egendom före sin död för att göra bröstarvingar arvlösa? Nej, en förälder kan inte ge bort all sin egendom i gåva för att på så sätt göra ett barn arvlöst och hindra att arvingen får laglotten. Barnen kan kräva att få sin laglott av gåvotagaren.