Döden

Göra

Allt vi gör är baserat på ärlighet och fullständig transparens. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Vi finns här för dig.
Våra innovativa processer och arbetsflöden gör fastighetsförvaltningen enklare än någonsin i Göteborg. I Göteborg kan det vara mycket krävande att förvalta ett dödsbo.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Pris

Här är några kommentarer från våra nöjda kunder om våra fastighetsförvaltningstjänster i Göteborg. Oavsett storlek eller komplexitet på din egendom i Göteborg har vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov.
Pris
Ser

Ser

Vi förstår att tiden kan vara avgörande när det gäller dödsbon i Göteborg. Det är en garanterad.

Va Dodsbo

Nordjouren har ett team av välkomnande och trevliga medarbetare som är måna om dina krav när det gäller dödsbo i Göteborg. Vi klarar alla uppdrag, oavsett hur stora som små.
Billigt Och Enkelt
Billigt Och Enkelt
När du är redo att påbörja processen finns vi här för att hjälpa dig. Om du vill navigera i komplexiteten hos en fastighet i Göteborg behöver du en partner som du kan lita på.
Och Städning
Väljer du oss som din samarbetspartner för ditt Göteborgsgods väljer du en partner som kommer att bistå dig genom hela processen. Detta gör att vi kan förstå dina specifika behov och önskemål, så att vi kan erbjuda bästa möjliga service för dig.

Frequently Asked Questions

Du kan betala dödsboets löpande räkningar upp till åtta månader, digitalt eller med betaltjänst via kuvertgiro. Om bouppteckningen är registrerad och stämplad hos Skatteverket tidigare än så upphör betaltjänsten i samband med detta.

Kan en förälder ge bort all egendom före sin död för att göra bröstarvingar arvlösa? Nej, en förälder kan inte ge bort all sin egendom i gåva för att på så sätt göra ett barn arvlöst och hindra att arvingen får laglotten. Barnen kan kräva att få sin laglott av gåvotagaren.

Exempel på fel i bouppteckningen kan vara att alla dödsbodelägare inte blivit kallade till förrättningen, att vissa tillgångar värderats felaktigt, att vissa skulder inte uppdagats med mera. Vid sådana fel krävs vanligtvis en tilläggsbouppteckning, där man får göra om själva processen.

Vad kostar en bouppteckning? Baskostnaden för en enklare bouppteckning hos en begravningsbyrå, jurist eller bank är ungefär 5 000 - 6 000:-. Till det läggs oftast en kostnad i form av arbetstid (mellan 500-1 500:- per tim). Tidsåtgången är i första hand kopplad till hur många personer inblandade i arvet.