Fullmakten

Egendom

Våra innovativa processer och arbetsflöden gör fastighetsförvaltningen enklare än någonsin i Göteborg. I Göteborg kan det vara mycket krävande att förvalta ett dödsbo. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Här är några kommentarer från våra nöjda kunder om våra fastighetsförvaltningstjänster i Göteborg. Oavsett storlek eller komplexitet på din egendom i Göteborg har vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

När Behöver Man Inte Göra En Bouppteckning

Väljer du oss som din samarbetspartner för ditt Göteborgsgods väljer du en partner som kommer att bistå dig genom hela processen. Detta gör att vi kan förstå dina specifika behov och önskemål, så att vi kan erbjuda bästa möjliga service för dig.
När Behöver Man Inte Göra En Bouppteckning
Hur Betalar Man Räkningar I Ett Dödsbo

Hur Betalar Man Räkningar I Ett Dödsbo

Vårt engagemang och engagemang gentemot våra kunder skiljer oss åt. Det finns ingen uppgift för liten eller stor för oss.

Ska

Vi förstår att tiden kan vara avgörande när det gäller dödsbon i Göteborg. Det är en garanterad.
Måste Alla Dödsbodelägare Skriva På Bouppteckning
Måste Alla Dödsbodelägare Skriva På Bouppteckning
Våra konkurrenskraftiga priser på tjänster för dödsbo i Göteborg gör att du kan få förstklassig service till ett rimligt pris. Vi ser till att alla dokument och lagkrav är korrekt ifyllda.
Får Man Sälja En Bil Innan Bouppteckning
Våra Göteborgs fastighetskonsulter erbjuder en individuell konsultation för att till fullo förstå dödsboet. Vårt team av experter, vår mångåriga erfarenhet och vårt engagemang för kunderna säkerställer att fastighetsförvaltningen går så smidigt som möjligt.

Frequently Asked Questions

Om den avlidne var bosatt i Sverige vid sin död, är dödsboet obegränsat skattskyldig i Sverige. Det innebär att även inkomster från utlandet ska redovisas i deklarationen, till exempel pension från ett annat land.

När bouppteckningen väl är registrerad hos Skatteverket ska tillgångarna fördelas mellan dödsbodelägarna vilket görs genom ett arvskifte. Det har ingen betydelse om ni säljer fastigheten genom dödsboet eller efter att ni har skiftat arvet då ni oavsett måste betala vinstskatt för fastigheten när den väl sålts.

Pris för tömning av dödsbo ligger på 690 kr per timme.

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.

Dödsboets delägare beslutar i regel gemensamt om dödsboets ärenden. Om dödsboets delägare så vill kan de emellertid ge en person fullmakt att sköta dödsboets bankärenden. Du kan använda vidstående fullmaktsmodell för ändamålet. Dödsboets kontor eller vår kundtjänst kan ge ytterligare information.